StoreVan

Bedrijfswageninrichting Alkmaar levert de opberg-/inbouwsystemen van StoreVan Nederland, een naam die garant staat voor uitgebreide mogelijkheden en uitstekende kwaliteit. Wij kunnen u daarbij een ruim aanbod doen op het gebied van bedrijfswagen modules, koffers en andere kwalitatief sterke producten van StoreVan.

Equinox

Equinox

Equinox is de naam achter een breed scala aan roestvrijstalen imperialen, side bars en accessoires. Het Equinox imperiaal roest niet, is licht van gewicht en heeft een hoog draagvermogen. Standaard zijn alle imperialen voorzien van een ladderrol en een mini-spoiler. Door het doordachte ontwerp zijn deze imperialen niet alleen stiller maar ook een sierraad voor uw bestelauto.

Volkswagen P5

P5 Dealer

Als P5 dealer behoren wij tot een selecte groep van bedrijfswageninbouwers welke de Volkswagen bedrijfswagens mogen voorzien van een dubbele cabine. De voordelen hiervan zijn dat wij uw inrichting op maat kunnen verzorgen tegen gereduceerde tarieven. Tevens kunnen wij in een later statium uw voertuig volgens fabrieksnormen voerzien van een dubbele cabine. Het grote voordeel is dat wij de type goedkeuring / RDW keuring direct voor u kunnen verzorgen.

Snoeks Automotive

Snoeks Automotive

Snoeks Automotive is zeer vooruitstrevend in productontwikkeling van dubbele cabines en scheidingswanden. Daarnaast heeft Snoeks een hoge normstelling op het gebied van veiligheid, kwaliteit en productdesign zijn de uitgangspunten van het ontwikkelingsproces. Snoeks Automotive is op deze vlakken trendsetter binnen de branche.

Easy Loader

Easy Loader

Easy Loader is een ontwikkelaar op het gebied van mechanische laad-/ liftsystemen. Het systeem is speciaal ontwikkeld voor gesloten bedrijfsauto’s en neemt door het unieke inklapsysteem weinig ruimte in.

Vebabox

VebaBox

In welke branche u ook actief bent, u wilt dat uw producten veilig, vers en hygiënisch de klant bereiken. Voor geconditioneerd transport was u tot voor kort aangewezen op een koelwagen. Nu bestaat er een betere optie: de VebaBox. Deze vries- of koelcontainer past eenvoudig in uw bestaande bedrijfswagen. Hij koelt zowel onderweg als bij stilstand.

Victron Energy

Victron Energy

De productlijn van Victron Energy omvat sinus omvormers, sinus lader/omvormers, acculaders, DC/DC omvormers, omschakelkasten, de slimme Battery Monitor, en meer. Victron Energy heeft een sterke, ongeëvenaarde reputatie in technische innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Onze producten worden wereldwijd beschouwd als de professionele keuze voor onafhankelijke electrische energievoorziening.

BearlockBearlock

Prefentie tegen diefstal van uw bedrijfsauto is van extra groot belang. Diefstal van materiaal uit uw mobiele werkplaats brengt de voortgang van uw bedrijf en uw broodwinning in gevaar. Beveilig uw voertuig daarom met onze mechanische beveiligingssystemen. 

Whelen

Whelen

Whelen is een innovatief kwaliteitsmerk uit Amerika. Whelen Engineering Inc ontwikkelt en produceert signalerings-, interieur- en werkverlichting . Naast het ruime assortiment zijn er ook specifieke onderdelen ontwikkeld, denk hierbij aan ECE wetgeving, 24Volt producten etc. Whelen zet zijn producten neer als een premium merk met een perfecte afwerking en de hoogste betrouwbaarheid. Sinds het jaar 2000 is Whelen vooruitstrevend op het gebied van LED technologie.