De dubbele cabine is de optimale en veelal fiscaal aantrekkelijke combinatie voor het efficiënt vervoeren van personen en lading. Veiligheid en comfort staan hierbij centraal. Wij zijn gecertificeerd service centrum van Snoeks Automotive, wat zorgt voor hoogste kwaliteit dienstverlening.

De dubbele cabine is leverbaar voor vrijwel ieder merk en type bestelwagen in diverse varianten van eenvoudig tot luxe. De variatie wordt gebracht door bijvoorbeeld extra opbergmogelijkheden, losse zetels met armleggers, tapijt, hemels en luxe zijwanden. Door continu te innoveren zijn alle dubbele cabines beschikbaar met in ABS uitgevoerde separatiewanden, banken voorzien van 3-punts veiligheidgordels en verstelbare hoofdsteunen.

Wij zijn gecertificeerd SSC dealer. Dit betekent dat wij tot een selectie aan inbouwstations behoren welke dubbele cabines mogen inbouwen, waarbij wij ook de RDW registratie verzorgen. Dit scheelt u dus een hoop werk en tijd. Daarnaast zijn wij één van de vijf gecertificeerde P5 inbouw stations, dit betekent dat wij door PON zijn gekozen om de Dubbele cabines voor de Volkswagen voertuigen te verzorgen.

Via uw eigen merkdealer kunt u aangeven dat u de dubbele cabine, zowel af-fabriek als achteraf, bij de Bedrijfswageninrichting Alkmaar wilt laten inbouwen. Alle producten zijn getest en goedgekeurd volgens huidige Europese richtlijnen. Samengevat; veiligheid, design, optimaal zitcomfort en de toepassing van duurzame materialen zijn kenmerken van de Snoeks Automotive dubbele cabines.

Offerte voor inbouw van een dubbele cabine

U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen! Bel ons op: 072 54 10 702 of mail info@bia-alkmaar.nl