Beveiligen van uw voertuig inclusief lading is essentieel om de voortgang van uw bedrijf en broodwinning te garanderen. De rompslomp van een mogelijke diefstal duurt nog ver door na het stelen van uw voertuig met inhoud. Uw wordt niet alleen geconfronteerd met het missen van uw bedrijfsauto, met uw gereedschappen, maar bijvoorbeeld ook met een naheffing BPM, BTW enz. Om uw bedrijfswagen zo optimaal mogelijk te beveiligen volgens de laatste normen van de verzekeringen, bieden wij u een aantal mogelijkheden:

Electronische beveiliging

Voertuigvolgsysteem

Door het monteren van een voertuigvolgsysteem zal uw bedrijfswagen altijd te lokaliseren zijn, zowel nationaal als internationaal. Met het voertuigvolgsysteem kan uw voertuig gevolgd of gelokaliseerd worden.   Sinds begin 2002 is de SCM begonnen met de certificering van voertuigvolgsystemen. Met deze systemen is het mogelijk om een gestolen voertuig na de diefstal te traceren. Een klasse 4 of 5 systeem is altijd een combinatie van een klasse 1, 2 of 3 systeem en een voertuig volgsysteem. Het verschil tussen klasse 4 en 5 is dat bij een klasse 5 systeem het voertuigvolgsysteem wordt geactiveerd als het alarm afgaat. Bij een klasse 4 systeem is dat niet het geval. Het voertuigvolgsysteem wordt bij klasse 4 systemen geactiveerd door een bewegingsensor of na een diefstal melding van de eigenaar.

SCM Alarm

Wij maken alleen gebruik van de speciale SCM goed gekeurde systemen. Met een SCM gecertificeerd alarm beveiligd u zowel uw voertuig als uw bedrijfsmiddelen in het voertuig. Met het monteren van een alarm kunt u een behoorlijke premie korting van uw autoverzekering krijgen. Wij monteren ook camera’s voor scherpe tarieven en leveren maatwerk conform uw wensen en behoeftes van beveiliging. Kortom, wij realiseren graag een beveiligingsoplossing tot op een hoog niveau voor u.

Mechanische beveiliging

Bear Lock

BearLock systeem is een versnellingsbakslot dat volledig geïntegreerd is in uw bedrijfswagen. Het systeem is permanent en onverbrekelijk geïnstalleerd met het chassis en vormt zich hierdoor één geheel met het voertuig. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om uw auto met inhoud te stelen. Makkelijk met een klik-sleutel in en uit te bedienen, zonder uw auto volledig te moeten afsluiten, waardoor in- en uitladen mogelijk blijft. De medewerker heeft onbelemmerd toegang tot de auto, maar het voertuig zelf is beschermd. Deze Non Removable Key (NRK) wil zeggen dat de sleutel alleen verwijderbaar is, indien het slot in werking is. Daarmee is het ultieme bewijs geleverd -door het tonen van de sleutel(s)- dat uw auto op slot staat.

*nb: standaard worden drie sleutels per slot geleverd

Trekhaakslot

Een trekhaakslot is ideaal om het ongewenst openen van de achterdeur of –klep van bedrijfswagens te voorkomen. Het slot past op iedere trekhaak, zeer eenvoudig te monteren. De horizontale dwarsbalk zit voor de deur of klep waardoor het onmogelijk is om de achterklep of –deur te openen

Anti-Inbraak roosters

Met het aanbrengen van anti-inbraak roosters, mogelijk op achterdeuren /klep als schuifdeuren, wordt het voor potentiële dieven een stuk lastiger om binnen te komen. Hierdoor is uw lading beter beschermd tegen inbraak. Het zicht naar achter, via de binnenspiegel blijft natuurlijk optimaal, waardoor het zicht even optimaal is als zonder gemonteerde roosters.

    Beveiligen bedrijfswagen

Offerte om uw bedrijfswagen te beveiligen

U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen! Bel ons op: 072 54 10 702 of mail info@bia-alkmaar.nl