Car wrap

Carwrappen is het ‘inpakken’ van een auto met hoogwaardige folie. Deze folies volgen de vormen van de carrosserie, beschermen uw lak en geven uw bedrijfswagen het gewenste uiterlijk van uw bedrijf. Alle kleuren en prints zijn verkrijgbaar, van mat zwart tot hoogglans wit, alles is mogelijk! Als de wrap beschadigd is, kan dit vaak hersteld worden. De wrap beschermt de autolak tegen alle weersinvloeden, dus als de wrap verwijderd wordt komt de originele kleur als nieuw tevoorschijn!

Blindering

“Loop niet met uw lading te koop”
Om uw lading te beschermen tegen pogingen tot inbraak, kunt u uw bedrijfsauto laten blinderen waardoor er geen zicht meer op de lading is.

Ontwerpen

Wij vinden het net als u, erg belangrijk dat u met uw bedrijfswagen het ‘gezicht’ van uw bedrijf laat zien. Wij gaan samen met u ontwerpen conform uw wensen, design en creativiteit. Zodat uw bedrijfswagen een uitstraling heeft die bij uw bedrijf past en waarmee u gezien kunt worden!

Bestickering

Uw bedrijfswagen kunnen wij voor u bestickeren in elk gewenst design, met voor u speciaal ontworpen logo’s of volgens al bestaande logo’s. Uw bedrijfswagen kan bestickerd worden zowel op de ruiten als op het chassis.

 

Personaliseren bedrijfswagen    

Offerte om uw bedrijfswagen te personaliseren

U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen! Bel ons op: 072 54 10 702 of mail info@bia-alkmaar.nl